Wij zijn BOA Service Nederland

Wij zijn de verbindende factor op de momenten dat het nodig is elkaar aan te spreken op ongepast gedrag

Over ons

Wij zijn BSN Nederland. Wij beschikken over een team van 120 goed opgeleide BOA’s. Wij ondersteunen u met een uitgebreid serviceapparaat, 24/7 staan wij voor u klaar. Welkom in de  wereld van handhaving en veiligheid. Ons speelveld ons vakgebied.

Wij zijn de verbindende factor op de momenten dat het nodig is elkaar aan te spreken op ongepast gedrag. Onze medewerkers zijn getraind en op de hoogte van de laatste trends in het vakgebied. Onze medewerkers vervullen een belangrijke rol in het handhaven van de leefbaarheid en dragen bij aan een prettige leefsfeer. Zij hebben primair een handhavende functie en stellen zich dienstbaar op.

Wij geloven dat leefbaarheid centraal moet staan

BSN is een organisatie opgericht door betrokken en gemotiveerde specialisten met ruime ervaring binnen het publieke domein. Wij zien waar het beter kan, altijd persoonlijk met aandacht voor veiligheid en leefbaarheid binnen een snel veranderende maatschappij. Wij geloven dat leefbaarheid binnen een plezierige omgeving centraal moet staan. Onze medewerkers vervullen hierin een belangrijke rol.

Wij bieden professionele medewerkers die zelfstandig toezicht houden op de leefbaarheid. Onze medewerkers zijn opgeleid en getraind in het stimuleren van individuen om zich aan de regels te houden. Hiermee dragen ze bij aan een plezierige leefomgeving. Onze medewerkers zijn de extra oren en ogen van overheden, jeugdwerkers en sociale wijkteams. Zelfstandig en betrokken.

Zelfstanding en betrokken

Door het regelmatig volgen van “In company” trainingen blijven onze medewerkers up-to-date met de laatste ontwikkelingen in de wereld van de opsporing en handhaving.

BSN heeft professionele en gekwalificeerde medewerkers in dienst die flexibel inzetbaar zijn en efficiënt en effectief kunnen worden ingezet op het gebied van toezicht, opsporing en handhaving. Zij dragen zorg voor de complete afhandeling van de door hen uitgeschreven strafbeschikkingen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

BSN is zich bewust van de omgeving waarbinnen we functioneren en de impact die we maken. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) betekent bij ons aandacht voor de mens en zijn omgeving. Wij richten ons specifiek op de inzet van social return, het bieden van goede arbeidsomstandigheden en het verminderen van CO2.

 • Social return
  Bij de werving en selectie bieden wij extra mogelijkheden aan medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.
 • Arbeidsomstandigheden
  Naast een goed pakket arbeidsvoorwaarden, bieden wij scholing en ondersteuning aan onze medewerkers om zich te ontwikkelen en door te groeien.
 • Verminderen van CO2
  • Wij zetten onze medewerkers altijd binnen een afstand van 10 kilometer van de woonplaats in. Onze medewerkers reizen bij voorkeur per fiets of met het openbaar vervoer, hiermee verminderen wij vervoersbewegingen.
  • Wij voeren een paperless-office, al onze werkprocessen zijn gedigitaliseerd.

Ons speelveld is ons vakgebied

Wij zien dat het beter kan, persoonlijker met aandacht voor veiligheid en leefbaarheid binnen een veranderende maatschappij.